dilluns, 7 de juny del 2010

I per la setmana vinent (12 juny enllà)

Dissabte 12
•    BADALONA-Barri de Llefià (Barcelonès).- Festes de Sant Antoni
11,30h.- Passejada i ballada de gegants, sortida des de la Plaça Trafalgar.
•    BARCELONA-El Pi (Barcelonès).- 50è aniversari de la recuperació dels gegants i gegantons del Pi
Trobada de Gegants Centenaris
17,00h.- Plantada de gegants, al Palau de la Virreina.
18,00h.- Passejada de gegants
19,30h.- Entrada a plaça, parlaments, ballada de gegants i acte de celebració del 50è aniversari, Plaça del Pi.
Gegants participants:  Gegants de Ciutat, Gegants de Santa Maria del Mar, Gegants Vells o de Sant Roc de la Plaça Nova, Gegants de Carnestoltes de la Casa de Caritat, Gegants de Vilafranca del Penedès, Gegants de Vilanova i la Geltrú, Gegants de Badalona, Gegants de Torroella de Montgrí, i els Gegants i Gegantons del Pi
•    LEZENNES (França)
Fête de la Pierre
Trobada Internacional de Gegants. 10è aniversari del gegant “Isidore Court’Orelle”
Participació dels gegants, gegantons i capgrossos de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i on hi seran presents més de 80 gegants.
De 14 a 16h.- Muntatge dels gegants
De 16 a 18h.- Celebració de 4 cercaviles que sortiran des de diferents indrets de Lezennes
De 18,30 a 19,30h.- Balls de gegants
Vers 20h.- Nova passejada de gegants per retornar fins a l’Ajuntament.
•    PALAMÓS (Baix Empordà).- XIè Tu Tries!
18,00h.- Cercavila dels elements festius, sortida des de la Plaça Doctor Dalmau.
19,30h.- Exhibició de balls a càrrec dels elements festius, a l’arbreda.
•    SANT FELIU SASSERRA
Trobada Gegantera
A les 6 de la tarda, plantada
A les 7, cercavila i ballada general
A continuació, sopar geganter
Tot seguit ball amb ASTORETS DEL PIRINEU (Alt Urgell)
TAVERNA DEL SOLC
•    TORRES DE SEGRE (Segrià)
VI Trobada de Gegants i Grallers al Segrià
•    VALLS-El Calçot (Alt Camp)
XII Trobada de Gegants i Capgrossos
18,00h.- Plantada al Portal Nou
7 de la tarda, cercavila que recorrerà els carrers principals del centre de la ciutat, fins arribar a la Plaça del Pati.
•    ALAGÓN (Zaragoza)
Fiestas de San Antonio
12:00 GIGANTES Y CABEZUDOS. Con el siguiente recorrido, Plaza Joaquín Barceló, Padre Garcés, Plaza Santa Ana, Goya, Tenor Fleta, Teruel, Pinseque, Huesca, Grisén, Juan de la Cierva, Sarasate, Agustina de Aragón, Méndez Núñez, Goya, Cofradías, Plaza de San Juan, Portalada, Padre Claret, Plaza Joaquín Barceló.
•    CANGAS DE ONÍS (Asturias)
Fiestas de San Antonio
18:00 Pasacalles con Xigantes y Cabezudos.
•    LOGROÑO (La Rioja)
Fiestas de San Bernabé
12:00 Pasacalles de la Comparsa de Gigantes y Cabezudos, y de la Escuela de Dulzaina
PLAZA DEL AYUNTAMIENTO, Paseo de Dax, Portales, Fuente de Murrieta, Plaza de Darmstadt, Fuente de Murrieta, Plaza del Parlamento, Barriocepo, Cofradía del Pez, Mayor, Plaza Martínez Zaporta, Portales, Plaza del Mercado, Caballerías, Plaza de San Bartolomé, Portales, Muro de Cervantes, Avda. de la Paz y y Plaza del Ayuntamiento.
•    NAVAS DE ORO (Segovia)
Fiestas de San Antonio
11:00 DIANA de gigantes y cabezudos, acompañados por la charanga “La Nota” que interpretará bonitos pasacalles. El recorrido será: ESCUELAS - ORCEÑA: Salida de Plaza Mayor - Avda Arturo Hdez - Avda Joaquín Bartolomé - C/ Leopoldo Muñoz - C/ Ángel Narros - Ctra. Nava de la Asunción - C/ Germán González - BARRIO ORCEÑA - C/ Orceña - C/ Zurdo y Giráldez (Carretera) y dirección a la PLAZA de TOROS por el recorrido del encierro.
•    TOURNAI
Journée des Quatre Cortèges
Tournai va danser et chanter lors des Journées des 4 Cortèges organisées depuis 1951 par le Royal Syndicat d'Initiative "Les Amis de Tournai". Des géants, de la musique, des chars richement fleuris, des groupes venus de partout avec leurs costumes chamarrés et enfin les Chevaliers de la Tour vous attendent pour un week-end inoubliable.
Diumenge 13
•    BARCELONA
Festa Major del Fort Pienc
11:00 Plaça del Fort Pienc,
Gegants 'Trans Eixample Gegantera 2010'
Amb els Gegants de la Sagrada Família i els Gegantons del CEIP Ventòs Mir de Badalona i dues colles més.
Itinerari: Plaça Fort Pienc, Sicilia, Casp, Sardenya, Ausiàs Marc, Nàpols, Ribes i Plaça Fort Pienc.
•    LA LLACUNA (Anoia)
XV Trobada de Gegants i Capgrossos. Presentació i bateig d’un gegantó Costa-Riqueny
10,00h.- Plantada de gegants, Plaça Major
11,00h.- Inauguració exposició sobre l’estada dels gegants de la Llacuna a Costa Rica, i de les obres presentades al concurs de dibuix convocat per la colla.
11,45h.- Presentació i bateig del gegantó costa-riqueny, a càrrec del “Ball de Diables” de la Llacuna, que rebrerà el nom de “Ramonet”, i serà apadrinat pel gegantó Manelet del Pla del Penedès.
12,00h.- Passejada de gegants
13,00h.- Plaça Major: reconeixement a la gent gran del poble, mostra de balls de gegants, lliurament de premis als guanyadors del concurs de dibuix, parlaments i lliurament de records a les colles participants a la trobada, actes que finalitzaran amb un ball final conjunt de tots els gegants.
Colles participants: 15.- Alcoi (Alcoià, País Valencià), Calaf, Igualada-Santa Caterina, Leganés (Madrid), Masquefa, Piera, Pla del Penedès, Sant Joan de Mediona, Santa Coloma de Gramenet, Tàrrega, Vilanova d’Espoia, Vilanova del Camí, Vilanova del Vallès, Vilassar de Mar i els amfitrions de la Llacuna
•    MONT-ROIG del CAMP ()
25 anys de la 'Pilota'
09:00h. Matinades a càrrec de la colla de Grallers del Barri de Dalt i dels Grallers de Mont-roig.
10:00h. Concurs d'All i Oli.
11:00h. Esmorzar popular.
12:30h. Cercavila de Gegants amb les colles de: Maspujols, Vila-seca, Mora d'Ebre, Horta de Sant Joan, La cobla d'en Taudell, Sis Carrers de Mont-roig del Camp.
•    PALAMÓS (Baix Empordà).- XIè Tu Tries!
XVII Trobada de Gegants i Capgrossos
10,30h.- Plantada de gegants, Passeig del Mar.
11,30h.- Passejada de gegants
12,30h.- Parada a la Plaça del Forn per a fer el concert vermut.
14,00h.- Fi de festa al Passeig del Mar.
Colles Participants: 5.- Barberà del Vallès, Flaçà, Ripoll, Talteüll (Rosselló, Catalunya Nord), i els amfitrions de Palamós
•    SABADELL (Vallès Occidental).- Festa i Tradició
Trobada de Gegants i Capgrossos
Matí
•    SANT FELIU DE GUÍXOLS (Baix Empordà)
Trobada de Gegants i Capgrossos
Matí
•    SANTPEDOR (Barcelona)
Festa Major
11:30 Matinal de Cultura Popular amb Gegants de Santpedor, Gitanes i Valencians de Vilanova, Tabalons, La Tremenda i Diablons de Xàldiga.
Inici a la plaça Gabriel Prat.
•    VILADOMIU NOU (Berguedà).- Festa Major
Matí.- Passejada i ballada dels gegants
•    GOMMEGNIES (França). Foire de la Licorne.  . ()
•    CABEZAMESADA (Toledo)
Fiestas de San Antonio
10:00 Diana por las calles de la localidad, acompañada de la Banda de Música Gigantes, Cabezudos y algunos Madrugadores.
•    JÁVEA (Alicante)
Fogueres de Sant Joan
11:45 Trobada gegantina en la placeta del Convent: plantà dels gegants, pasacalle hasta la plaza de la Iglesia y baile de nanos i gegants. Con la participación de la Colla gegantina, Els Tres Quartants y Bastoners de Cardedeu, Colla gegantera “Tota l’Endenga” de Cambrils y Grup Portitxol Xàbia.
•    NAVAS DE ORO (Segovia)
Fiestas de San Antonio
10:30 DIANA de gigantes y cabezudos, acompañados por La Banda Nava que interpretará bonitos pasacalles. El recorrido será: BARRIO NUEVO - Residencia de Ancianos (Bajando por C/ Nueva) - C/ Abrojal - Barrio Nuevo - Regreso por Crta. de Coca – Cruce de Carreteras – C/ Dr. Mariano Gª Muñoz (Consulta) y dirección a la Plaza Mayor.
Dilluns 14
•    MELIANA (Horta Nord (País Valencià))
Danses del Corpus:
18.00 hores L'Escola Municipal de Danses, amb la de Tabaleters i Dolçainers de Meliana, representen les danses de: la moma, cabuts, caballets, arquets i la magrana, típiques de la processó del Corpus
Els arquets, els cavallets, els nanos, la magrana i la moma. A càrrec de l’Escola Municipal de Danses i de l’Escola de Tabal i Dolçaina de Meliana.S’eixirà des del carrer de Sant Joan i se seguirà el recorregut de la processó. Organitza i patrocina l’Institut Municipal de Cultura de Meliana. A les 19.00 h, SOLEMNE PROCESSÓ DEL CORPUS CHRISTI.
•    NAVAS DE ORO (Segovia)
Fiestas de San Antonio
11:00 DIANA de gigantes y cabezudos, acompañados por el grupo local de dulzainas y tamboriles “Caña y Tudel” que interpretará bonitos pasacalles. El recorrido será: SANTO CRISTO - Salida desde Plaza Mayor, por C/ Libertad, Plaza Rebodigos - dirección a Plaza Santo Cristo - C/ Cuesta las Viñas, regreso por Rda. Mediodía, carretera adelante, pasando por la Urb. Las Torres hasta calle La Raya, bajando con dirección a la PLAZA de TOROS.
Dimarts 15
•        NAVAS DE ORO (Segovia)
Fiestas de San Antonio
11:00 DIANA de gigantes y cabezudos, acompañados por el grupo local de dulzainas y tamboriles “Caña y Tudel” que interpretará bonitos pasacalles. El recorrido será: Urb. Las Torres - Colegio - Bº Orceña - Zurdo y Girález -Plaza Mayor.
20:30h. PASACALLES, por la zona del Pilón, a cargo del grupo local “Caña y Tudel” con acompañamiento de cabezudos. A continuación, III GRAN DESENJAULE de los “Peguetoros” para disfrute de los más pequeños.
Dimecres 16
•    CALELLA (Barcelona)
Festa Major
18:00 Cercavila a càrrec dels Geganters i grallers de Calella i del grup de bastoners del Taller de danses del col•legi Dr. Carles Salicrú. Itinerari: plaça del Maresme, carrer de Balmes, carrer de l'Església fins a la plaça de la Constitució.
Du 18 au 21 juin
•    PETIGNY
Fete des géants
Jeu de Quilles rue des Fontaines
Vendredi : jeu de cartes, samedi : brocante dimanche : cortège des géants de >Petigny, Nismes, Couvin (au moins)dans les rues du village et jeu de quilles tout le we. Lundi : jeux villageois

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada